گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم. طرز پخت شامی رودباری این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود. آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری برای 5 نفر : گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم پیاز متوسط 2 عدد سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم گلپر پودر شده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه شامی رودباری : گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم. پس از 1 تا 2
طرز پخت شامی رودباری
این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری برای 5 نفر :
گوشت گوساله چرخ شده | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
گلپر پودر شده | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه شامی رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم.
پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را میتوان با برنج یا نان سرو کرد.
منبع : beryooni.com
لینک فایل های موجود در متن :
طرز پخت شامی,طرز پخت شامی رودباریمنبع مطلب :
http://www.jazzaab.ir/